November 1, 2011 in Nyheder

Wrong Side of Vegas spiller afskedskoncert

wrong side of vegasOdense-bandet har valgt at trække stikket, men fortsætter på den danske rockscene, skriver de i en pressemeddelelse.

Wrong Side of Vegas udgav tidligere på året deres første album, men har mange EP’er og uudgivede sange i bagkataloget. En række af disse sange kan opleves live på Posten i Odense d. 25. november, hvor WSOV spiller afskedskoncert.

Læs hele pressemeddelelsen her:

WRONG SIDE OF VEGAS trækker stikket ud og holder afslutningskoncert!

Efter seks år, 100 koncerter, 3 EP’er samt senest et debutalbum har WRONG SIDE OF VEGAS valgt at sige stop. Det sker i al fordragelighed og skyldes udelukkende, at de fire medlemmer ønsker at gå i forskellige retninger rent musikalsk. Alle fire medlemmer fortsætter dog i andre sammenhænge, og vil bestemt ikke forsvinde fra den danske rockscene. Tværtimod har de alle nu individuelt en mulighed for målrettet at gå præcis den retning, hvor de føler sig mest hjemme og kan give 100% af sig selv.

Der har over de seneste år været store oplevelser med store festivalkoncerter og små intime klubjobs i både ind- og udland. Den enorme stræben efter hele tiden at blive bedre har drevet værket fra start til slut. Sangene er blevet mere og mere målrettede og af konstant stigende kvalitet, samtidig med at liveoptrædenerne er blevet energiske rockshows, hvor folk ikke har kunnet andet end lade sig rive med.

D. 25. november spiller WRONG SIDE OF VEGAS den sidste koncert nogensinde. Det sker på hjemmebane på Posten i Odense. Det skønne band Mescalin, Baby vil være support, og herefter vil WRONG SIDE OF VEGAS gå på scenen til et brag af et rockshow. For første gang vil der blive spillet numre fra alle tre EP’er samt debutpladen “WSOV”, som vil blive fremført i sin fulde længde. Der vil også være nye og endnu ikke udgivne numre på setlisten.

http://www.postenlive.dk/postens-koncert-kalender/event/the-wrong-side-of-vegas-mescalin-baby.html

WRONG SIDE OF VEGAS vil slutteligt gerne takke alle omkring bandet, som har været med til at gøre den rejse til en helt fantastisk oplevelse. Det være sig alle i crewet tæt på bandet, venner og familie for enorm støtte samt vores tyske bookingbureau Magnificent Music. Naturligvis også samarbejdspartnere rundt om på spillestederne og bookingbureauerne i hele landet. Den sidste og måske største tak skal lyde til den støt stigende og fantastiske fangruppe, som har gjort al sliddet og de MANGE kilometer på landevejen, det hele værd.

Tak for denne gang.

WRONG SIDE OF VEGAS

Posted by and tagged as

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *