September 20, 2012 in Nyheder

Thee Attacks – Dirty Sheets er et must have

Jeg sidder lige nu på vej til Hamborg og det slog mig, at jeg slet ikke har fået skrevet noget om Thee Attacks nye album.

Thee Attacks Dirty Sheets

Hvis du har fulgt med her på bloggen, ved du, at jeg har en stor forkærlighed for de fire nordjyske gutter. De topper, sammen med Figurines og Floor Is Made of Lava, min liste over fucking awesome danske bands. Derfor var forventningerne også høje til deres nye album, Dirty Sheets, der netop er udkommet.

Altid flinke Crunchy Frog sendte mig et eksemplar i cd-form, hvilket jeg må indrømme er min første cd i flere år – jeg hører enten vinyl eller iPhone/Spotify/hvad jeg nu kan få til at blive afspillet på mine højtalere. Derfor måtte jeg vente til jeg skulle en tur ud på de danske landeveje og fræse (i min mors lille bitchy Renault). Det var en fed oplevelse.

Mens solen skinnede og jeg kørte afsted på den sydfynske motorvej (naturligvis med min wannabe-rockstar læderjakke, solbriller og stramme ternede 60’er skjorte – seriøst venner, Steve Mariott havde været stolt) satte jeg forventningsfuldt Thee Attacks nye plade på anlægget.

Der er sket en del siden første udspil, det hører man straks. Vi har allerede kendt til ‘So Cold‘ i et par måneder, men den gode stil fortsætter virkelig på albummet. Rytmen i første nummer ‘Stab’ er  simpelthen fantastisk ligeud ad landevejen. Det er rock ‘n roll af højeste kvalitet, man forstår virkelig, at Thee Attacks bliver hyldet af førende internationale musikmagasiner og websites.

Den gode stil fortsætter på hele Dirty Sheets, som jeg ikke er bleg for at kalde en af de bedste danske plader i 2012. Jeg kan ikke vente med at se bandet fremføre de nye numre live, hvor jeg særligt ser frem til at høre ‘So Cold’, føromtalte ‘Stab’ og ‘I See Through You’.

Rock on!

 

Posted by and tagged as

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *