February 27, 2011 in Nyheder

The Cribs har planer

The Cribs
The Cribs var senest på banen i 2009 med det fremragende album ‘Ignore The Ignorant’, men nu har bandet altså planer om endnu et album. Når sommerens festivaler er overstået, vil de tre Jarman-brødre og Johnny Marr igen gå i studiet.

“På trods af, at vi holder pause, er The Cribs ikke superhelte og er stadig nødt til at spise, derfor vil de spille en håndfuld festivalkoncerter til sommer” – The Cribs på Twitter

Indtil videre skal drengene således spille på RockNess i Skotland, men mon ikke også Glastonbury, Reading & Leeds og ligesindede britiske festivaler, får æren af The Cribs´ selskab.

The Cribs brød igennem i 2004, hvor de udgav deres selvbetitlede album. Siden har bandet udgivet fire studiealbums, der alle er blevet rigtig godt modtaget, særligt i hjemlandet. I 2009 indlemmede de tre Jarman-brødre den tidligere Smiths og Modest Mouse legende, Johnny Marr, der tidligere havde spillet live med gruppen. Med Johnny Marr på guitaren skiftede The Cribs deres musikalske udtryk fra klassisk up-tempo britisk indierock, til mere melodisk pop-rock.

Lyt til ‘We Share The Same Skies’ fra ‘Ignore The Ignorant’:

 

Posted by and tagged as ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *