August 25, 2016 in Video

Set i biografen…

Til dato (måske?) den bedste musikrelatarede film, der er produceret. Uden at vide, hvordan Ian Curtis gik rundt og opførte sig, så føler man, at Sam Riley virkelig rammer plet i sin portrættering af den legendariske Joy Division sanger.

Jeg går sjældent i biografen, men når menuen står på en film om Joy Division, så var der ingen tvivl. Når jeg så samtidig havde et biograf gavekort i lommen (find selv biograf gavekort til over 70 biografer), så var sagen klar. Siden har jeg set filmen utallige gange på dvd og er stadig lige fornøjet hver gang.

Som sidenote kan det nævnes, at filmens instruktør er Anton Corbijn, der er kendt for (blandt meget andet) at have taget nogen af de mest legendariske billeder af… Joy Division. Her er således rent faktisk tale om en instruktør, der oplevede det hele – og 30 år senere lavede en film om tiden med et band, som ændrede verden.

Hvis du endnu ikke har set denne film, så er det på tide. Den er fra 2007, så den går nu ikke i biografen længere, men pengene er godt givet ud og ekstramaterialet er faktisk også godt. Så hvis du fortsat har en dvd-afspiller, så køb denne film med det samme.

Posted by and tagged as

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *