July 8, 2013 in Nyheder

Opvarmningsdage på Roskilde 2013

Sidder med en utrolig tom følelse denne mandag formiddag. For hvordan går man lige direkte fra 9 dage med sine bedste venner, druk, sindssyge oplevelser og sjov til at vågne op til en normal hverdag, hvor jobbet skal passes? Jeg fandt det passende at gå til tasterne, so here we fucking go maaaaaaaaan.

Min festival startede natten til lørdag, da vi tog mod East1 og hyggede os under presseninger hele natten lang. Da solen kom frem fik jeg startet vores anlæg og blev naturligvis hurtigt antastet af en ret grim dreng fra Skotland, der ville bo i vores lejr pga den musik vi spillede.  Efter et par timer i solen tog JóhanV og undertegnede på tur til Roskilde by. Jeg har ingen idé om, hvorfor vi skulle i den taxa og på udflugt, men jeg kan huske, at jeg troede klokken var lort om natten og fattede ikke, hvorfor der var så mange i gågaden.

Det mega funky pressearmbånd kom på og vi gik ind på pladsen før alle andre fordi vi er fucking cool. Fra toppen af H så vi alle svenskerne fra Vest indtage G, så vi endte med at bo rigtig fint og centralt L – bortset fra, at en gruppe fck-dickheads bosatte sig på den anden side af vejen fungerede det sgu meget godt.

Jeg har rigtig mange højdepunkter fra opvarmningsdagene på Roskilde. En af dagene står jeg i GringoBar med Jonathan og Calle, bruger på den forkerte side af 1000,- på ingen tid, går over i M fordi det er der, det fucking sker, drikker shots og tager en taxa til Vest fordi det kunne være mega fedt at prøve. En anden nat købte Jóhan V en ramme shots fordi barene var ved at lukke…

Roskilde shots

 

Nogen af de sjoveste stunder fandt dog sted i vores camp. Det er utroligt, hvad den rette sang kan gøre for en hel lejr, der ellers sidder og sumper konstant. Who’s Got The Crack og Parklife er fan-favoritterne.

Morgenerne i opvarmningsdagene, og på Roskilde Festival generelt, er fucked up. De fleste vågner nogenlunde samtidig og man kan kickstarte de kogte samtaler, der sluttede et par timer tidligere. Nu kan man dog stille det vigtige spørgsmål, der altid brænder igennem, når man vågner på Roskilde: var der nogen, der fik fizz i går eller hva’?

Mange er enige i, at opvarmningsdagene er helt specielle og til tider meget sjovere end musikdagene på festivalen. Det er jeg sådan set enig i – det er den ultimative fest.

Læs om musikdagene på Roskilde Festival 2013 her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *