November 13, 2012 in Nyheder

Det nye Meantime: Musik + Modeblog (m.m.)

Som den opmærksomme internet-bruger har opdaget, er der i dag blevet lavet om her på bloggen. Det er der flere glimrende grunde til. Først og fremmest var jeg træt af det gamle design, der blev lidt for minimalistisk at glo på i længden. Derudover markerer denne dag og det nye design også en udvidelse. 

Fremover vil der nemlig ikke udelukkende være fokus på musik på Meantime.dk. Derimod vil jeg kombinere min glæde for musik med min interesse for mode, livsstil (i mangel af bedre ord) og seje billeder af seje mennesker. Du kan derfor regne med, at stilen på mine indlæg vil skifte en anelse, måske blive lidt mere personlige og vise billeder af fedt tøj, seje personer med god stil og lignende.

Jeg tvivler dog meget på, at jeg nogensinde kommer til at lave et indlæg med titlen ‘dagens outfit’, hvor jeg poster 14 selvportrætter med mig smilende på en random vej/foran en kiosk på Vesterbro. Hvis den dag kommer, har du hermed min tilladelse til at un-like Meantimes Facebook-side. Indtil da vil jeg opfordre dig til at blive hængende lidt endnu og tjekke den nye stil ud.

Jeg vil ikke komme med en masse løfter om 43 velskrevne indlæg pr dag, da den slags aldrig holder (så, nu har jeg min ryg fri, hvis der går 2 uger mellem to posts…). Derimod vil jeg skabe en musik-, livsstils & modeblog, der er helt unik og fuldstændig som jeg har lyst til, den skal være.

Jeg glæder mig selv til at se, hvordan formen bliver – det skal i hvert fald nok blive pissegodt.

Skal vi starte rigtig hårdt ud med et billede af mig, taget af mig ind i et spejl og derefter puttet gennem et Instagram-filter (godt det ikke er på en vej, på Vesterbro eller at jeg smiler)…

Føns

Jakke: Penfield.
Polo: Pretty Green.
Jeans: Vintage fra ‘Humana’ i Friedrichshain.
Trainers: Adidas Beckenbauer (i læder).

Bang! Så er der vist ingen vej tilbage… Modebloggen er online!
Follow my blog with Bloglovin

Posted by and tagged as , ,

Pingback: Jens Enil

Pingback: Føns

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *