July 28, 2011 in Nyheder

Morrissey om massakren i Norge

MorrisseyMorrissey gav for nylig koncert i Warszawa, hvor han langede ud efter McDonalds og Kentucky Fried Chicken. Det er der som sådan intet nyt i, de fleste ved, at Morrissey er vegetar og imod fastfood-kæder.

Han flettede dog også massakren i Norge ind. Morrissey sagde: “Vi lever i en morderisk som begivenhederne i Norge har vist med 97 døde. Dog er det intet sammenlignet med, hvad der sker hos McDonalds og Kentucky Fried Shit hver dag.

Efterfølgende har Morrissey ingen kommentarer til sine udtalelser. Hans talsmand fortæller dog, at Morrissey ikke ønsker at udtale sig, da han mener, at hans udtalelser taler for sig selv.

Morrissey, der i 80’erne var forsanger i The Smiths, har altid været forkæmper for dyrs rettigheder. For tiden tournerer han med sit solo-band, og her bliver den gamle The Smiths klassisker ‘Meat Is Murder’ også spillet.

Hvad mener du? Er kæden knækket for musikeren Morrissey i kampen for vegetarisme?

Posted by and tagged as

Hans J July 28, 2011 at 12:24 pm

Jeg er kæmpe fan af Moz, men nu må han sgu også snart stoppe med alt det vegetar-pis..

Reply - Link
OB July 28, 2011 at 3:44 pm

Det er tragisk på en anderledes måde med Utøya, end med fastfood, fordi her står de efterladte tilbage og sørger .. men udover det, så ville jeg hellere dø som i Norge, end som kylling eller okse i fødevareindustrien! Det kan slet ikke forsvares længere, FØJ for en verden vi lever.. skammer mig egentligt generelt over at være menneske ..

Reply - Link
Henrik Andersen August 30, 2011 at 7:07 pm

helt enig med HansJ – det er sguda tåbeligt af Morrissey, selvom han er en af verdens sejeste kunstnere

Reply - Link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *