April 28, 2014 in Det sker, Nyheder

The Libertines spiller koncert i Hyde Park

libshydeparkForsiden af Meantime har i højeste grad været præget af et britisk band, der imponerede verden for over 10 år siden. Ikke desto mindre er det tid til at nævne The Libertines igen. De kaotiske poeter fra Camden vender nemlig tilbage og giver koncert 5. juli i Hyde Park. Billetsalget er netop sat i gang & der var, som traditionen foreskriver, godt pres på serverne. Priserne starter fra £61 og stiger derefter alt efter, hvor VIP man vil føle sig til en Libertines-koncert. Ud over The Libertines spiller bl.a. Meantime-favoritterne Maxïmo Park og The Rifles.

Rygterne om en reunion blev sat i gang, da Peter Doherty fortalte til en israelsk avis, at han havde sagt ja til at samle sit gamle band for en koncert i Hyde Park. Gode, gamle Doherty fortalte ganske enkelt, at han med endnu et (uægte) barn i pipelinen ikke kunne sige nej til så store penge. Få dage senere begyndte The Libertines’ officielle Facebook-profil at uploade billeder, der hintede en reunion i Hyde Park.

Carl Barât har siden fortalt, at han først hørte om rygterne, da han læste, hvad Doherty havde sagt i den israelske avis. Atter engang viser der sig altså at være særdeles kort fra tanke til handling for The Libertines.

Sidst bandet optrådte sammen skete på Leeds Festival i 2010. Nyd hele koncerten, dagen før, fra Reading Festival her:

Pingback: Janne Jensen Qvortrup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *