February 13, 2011 in Nyheder

LCD Soundsystem slutter i New York

LCD Soundsystem

James Murphy og crew har efterhånden villet lukke LCD Soundsystem ned et stykke tid. Det er som bekendt svært at spå om fremtiden, hvilket James Murphy da også har givet udtryk for i næsten hvert eneste interview, manden har givet om det diskorockende bands fremtid. Dog er det nu på plads, at LCD Soundsystem lukker ned med afskedskoncerter i New York.

Bandet spiller således en allerede udsolgt koncert i Madison Sqaure Garden d. 2. april. Koncerten blev udsolgt ufatteligt hurtigt, hvilket har givet basis for rigtig mange billetter på sortbørsen til overpriser. Det har nu banet vejen for yderligere fire shows. Ekstrakoncerterne kommer til at foregå på ‘Terminal 5’ fra d. 28.-31. marts. Så hvis du vil være sikker på at overvære bandet før de lukker ned, bør du få booket en billet til New York med det samme.

Det kan nemlig meget vel være sidste chance for at opleve sange som ‘Daft Punk is Playing At My House’, ‘All My Friends’ og hittet fra gruppens seneste album (This Is Happening) ‘Drunk Girls’.

Posted by and tagged as

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *