January 25, 2012 in Nyheder

Støt kampen for bedre forhold på Midtfyn

D. 9. marts sker der igen ting og sager på Midtfyn. Landsdelen, der for få år tilbage kunne præsentere navne som David Bowie, Ramones & Lou Reed, har siden Midtfyns Festivalens alt for tidlige død været forholdsvis anonym på den danske koncertscene. Det er altid en skam, når der i et lokalområde med mange unge ikke er andet at give sig til end at drikke Dansk Pilsner på det lokale torv hver fredag (omend der ikke er noget galt i det, det kan være hyggeligt).

I efteråret 2009 forsøgte en gruppe unge initiativtagere fra Midtfyn at sætte gang i musikscenen igen. “MUK” (Musik & UngdomsKultur) blev søsat og en decemberaften samme år blev den første koncert afholdt. På Foderstoffen i Rudme (en by, der bør forblive ukendt for de brede masser) spillede Von Dü. Koncerten blev vel modtaget og der var vel omtrent 100 fremmødte.

Siden da har der igen været lidt stille på Midtfyn, men nu er det snart tid til endnu en koncert. Denne gang er det The Eclectic Moniker, der spiller op til dans. Eclectic Moniker spillede sidste år på Roskildes Pavillion Junior-scene og det ser ud til, at 2012 bliver året, hvor bandet slår igennem. Således skal de varme op for Kaizers Orchestra og debutalbummet er også lige på trapperne.

Eclectic Moniker er sgu ikke noget, jeg ville høre normalt, men i dette tilfælde vil jeg gerne appelere til, at folk møder op. MUK er et fantastisk initiativ, der fortjener så meget støtte som muligt.

Så, er du fra Fyn – køb billet til koncerten og oplev et ungt fremadstormende band & støt samtidig kampen for bedre forhold for den midtfynske ungdom. Det koster blot 85,- og der går tog næsten til døren.

Kom så, venner – man må ikke brokke sig over, at der ikke sker noget, hvis man ikke støtter op, når der endelig sker noget. Mød op!

Eclectic Moniker @ Foderstoffen i Rudme 9. marts.

Køb din billet nu – Klik her

Posted by and tagged as

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *