April 14, 2011 in Nyheder

Kiss Kiss Kiss til SPOT Festival

Kiss Kiss Kiss

SPOT Festival har netop afsløret en ny bunke bands. I blandt dem finder vi det danske guitarrock band, Kiss Kiss Kiss. Der er dog ikke tale om en decideret koncert med det unge danske band. SPOT Festival har nemlig nye sager i ærmet, som det lyder på branchefestivalens hjemmeside:

Konceptet er nemlig, at hver koncert er et samarbejde mellem en international og en dansk/nordisk kunstner. Kunstnerne er dog ikke blevet parret af SPOT Festivalen, men har selv fundet sammen og ansøgt om at spille.

– Vi spredte ordet i de internationale musikkredse om, at hvis der var nogle kunstnere, der havde lyst til at spille på SPOT, så var de velkomne, hvis de fandt sammen med en dansk eller nordisk kunstner, siger Christian Hald Buhl, der er tovholder på InterSPOT.

Reglerne er simple: Koncerterne varer i 40 minutter og skal indeholde 4-5 sange fra hver af de to navnes bagkataloger. Og så skal der som minimum være én kunstner fra band A på scenen, når band B’s sange spilles.

Kiss Kiss Kiss er gået sammen med det østrigske band, Ginga.

Kiss Kiss Kiss udgav sidste år debuten ‘Release The Birds’, der sendte bandet ud på de danske landeveje, mens de europæiske spillesteder også har fået en tur. Kiss Kiss Kiss spiller hurtig guitarrock med referencer til 00’ernes britiske indiebands som Arctic Monkeys og Franz Ferdinand.

SPOT Festival foregår i Aarhus d. 27. og 28. maj, hvor bl.a. Figurines og Fallulah optræder.

Posted by and tagged as ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *