January 31, 2012 in Nyheder

Kender du Balloon Magic?

Jeg kan rigtig godt lide musik. Derfor sidder jeg tit og surfer rundt, tjekker ukendte bands ud og læser blogs, der fortæller mig, hvilke ukendte bands jeg skal tjekke ud. Det foregår primært på engelsk, men her den anden nat kom jeg forbi den danske Wondersmakejoy. Wondersmakejoy bliver drevet af et kærestepar fra Aarhus, der hovedsagligt beskæftiger sig med nye, danske bands. Og det er jo cool (omend jeg ikke altid bryder mig om det, de smider op – men det er jo, som altid, en smagssag).

Jeg faldt over et indlæg om Balloon Magic, der er et band fra Odense. Og her måtte jeg simpelthen stoppe op og give mig selv en lussing. Ikke sådan en blid en, nej en rigtig hård en af slagsen. Jeg er skuffet over mig selv – jeg burde have styr på seje, unge bands fra Odense pga. min geografiske placering. Det var dog ikke tilfældet denne gang.

Det jeg prøver at sige, er at Balloon Magic virker som et rigtig sejt band. Det er tydeligt at høre klare referencer til et vist 80’er band fra Manchester (lyt bare til indledningen på “Waking Up” og derefter “Bigmouth Strikes Again“), men det er jo ingen skam.

Tjek dem ud på deres Facebook: Balloon Magic 

Posted by and tagged as

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *