November 14, 2012 in Nyheder

Jul 2012: Boots, books & clothing

Delicious Junction boots

Jeg har altid haft svært ved at finde på mine juleønsker. Det tror jeg ikke, jeg er den eneste, der har, så derfor viser jeg i dette indlæg mine juleønsker for 2012 frem. Bliv inspireret & kom med dine egne tips i kommentarerne.

Carl Barat Carl Barât: Threepenny Memoir – 10,49 GBP hos Amazon: Jeg er helt opslugt af det britiske band The Libertines, der i starten af 00’erne tog verden med storm og redefinerede pulserende britisk indierock.

Særligt Carl Barât, hans historie og væsen interesserer mig – på trods af, at det typisk, i hvert fald i nyere tid, er makkeren Peter Doherty, som løber med opmærksomheden (Doherty har datet Kate Moss, er glad for crack & heroin og er guf for tabloid-magasinerne).

Delicious Junction boots Delicious Junction Landslide Oxblood Brogue boots – 85 GBP hos ModShoes.co.uk: klassisk britisk fodtøj, der f.eks. ser super fedt ud til et par denim jeans i mørkeblå med opsmøg.

Unknown Pleasures Unknown Pleasures: Inside Joy Division af Peter Hook – 14 GBP online hos WHSmith: Joy Division er det vigtigste band i min musiksamling, så at bassist Peter Hook har nedskriblet sine erindringer fra tiden i bandet, er jeg meget glad for.

Der har været utrolig meget kritik af Hooks seneste handlinger; han turnerer med sit band The Light, hvor de udelukkende spiller Joy Division sange og i januar planlægger de to koncerter, hvor de spiller New Orders debutalbum Movement.

Ikke desto mindre er jeg bare glad for, at jeg har fået muligheden for at høre Joy Division sange live (i Amager Bio for et år siden) og synes fortsat, at Hooky er cool.

Leaders of men Leaders of men t-shirt – 15,99 GBP hos DistantEcho: vi fortsætter i Joy Division genren. Leaders of men er en sang og EP fra Joy Division, da de kaldte sig selv Warsaw. Distant Echo er desuden en super cool webshop, der er et kig værdigt.

Polka mod skjorte Polkaternet skjorte – 25,99 GBP hos CXLondon: dejlig klassiker fra den britiske mod-scene.

River Island bag River Island taske – 388 DKK hos Asos: jeg har det virkelig dårligt med at skrive ordet ‘taske’, om noget jeg gerne vil have. ‘Bag’ er mere mandigt. Ikke desto mindre har jeg brug for en taske, hvor der kan være lidt tøj og sager, når jeg skal på korte ture rundt om i Europa og der passer denne perfekt.

Fred Perry polo Fred Perry polo – 534 DKK hos Asos: Fred Perry, og i særdeleshed polo shirts fra Fred Perry, behøver vel ingen yderligere introduktion. De er pisse fede. Der er forresten altid gratis fragt fra Asos til Danmark.

God jul!

Posted by and tagged as ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *