April 11, 2011 in Nyheder

Johnny Marr har forladt The Cribs

Johnny Marr

Johnny Marr, der med The Smiths banede vejen for mange moderne indie-bands, har siden 2008 spillet med The Cribs. Guitargeniet har senest indspillet ‘Ignore the Ignorant’ fra 2009 med de tre Jarman brødre, der før Johnny Marrs entré havde indspillet tre albums med stor succes. Nu er det dog slut, Johnny Marr forlader skuden.

Det er dog ikke en ulykkelig eller dramatisk splittelse, understreger Jarman-brødrene på The Cribs´ facebook side. Det var i virkeligheden aldrig meningen, at den tidligere Smiths guitarist skulle have været medlem af bandet. Det startede egentlig bare som en gruppe venner, der spillede lidt musik sammen, hvorefter det føltes helt naturligt at indlemme vennen i bandet, skriver The Cribs, der ikke har planer om at lukke. Jarman-brødrene har allerede skrevet en del sange, og som tidligere nævnt, går The Cribs snart i studiet igen.

Johnny Marr skriver i en pressemeddelelse, at han nu igen vil koncentrere sig om at lave filmmusik, mens der også gerne skulle være et soloalbum eller to på vej inden længe.

Posted by and tagged as ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *