October 8, 2011 in Nyheder

Jeg arbejder med søgemaskineoptimering

En af grundende til, at jeg oprettede Meantime.dk i sin tid, var faktisk, at jeg gerne ville lære mere om søgemaskineoptimering. Udover at jeg naturligvis gerne ville lave en musikblog, der var bedre end alle andres, havde jeg også lige stiftet bekendtskab med online marketing og derfor ville jeg gerne teste en masse ting. Man skal naturligvis have en passion for sit emne, hvis man vil have en god hjemmeside – uanset om man kender til søgemaskineoptimering eller ej.

Hvad er SEO?

SEO står for Search Engine Optimization – på dansk søgemaskineoptimering. Fordi jeg kender og er dygtig til SEO kan jeg få en hjemmeside til at ranke godt på Google. Eksempelvis vil du opleve, at du finder Meantime.dk, når du søger på Google efter ‘musikblog‘.

Det er der flere grunde til, men primært kan man sige, at jeg har en hjemmeside med rigtig mange indlæg og har også fået mange andre hjemmesider til at linke hertil. En vigtig del af SEO er nemlig linkbuilding – altså at bygge links til sin hjemmeside. Google kigger på links ligesom stemmer. Det vil sige, at en hjemmeside, der har mange indgående links har mange ‘stemmer’ og det er rigtig godt i følge Google.

Udover Meantime.dk har jeg over 30 hjemmesider, hvor mit fokus primært ligger på at tjene penge vha Google AdSense og affiliate marketing. Faktisk har jeg en hjemmeside, der guider andre til at lære at tjene penge på hjemmesider, den kan du finde på Pengeweb.dk.

Skulle du have lyst til at købe dig til SEO, vil jeg anbefale Kim fra KTJ Media – læs mere her.

Posted by and tagged as

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *