April 10, 2012 in Nyheder

De er seje & spiller på Roskilde 2012 – French Films

Fed finsk musik – hmmmm.

I går var store tømmermandsdag i undertegnedes residens. Den stod på 10 afsnit af den forfærdelige TV-serie ’ROSKILDE’, der blev optaget på sidste års Roskilde Festival. Det er mig ubegribeligt, at et tv hold kan opholde sig på et så fantastisk sted, hvor der sker så meget fedt og ende med at optage så ligegyldige skabninger og handlinger… Ret skal være ret – der er da også gode stunder og det var f.eks. sjovt at se ham der bøssen fra TV blive jagtet rundt.

Nu er jeg egentlig det man kalder en whining little bitch. For jeg nød alle 10 afsnit, omend jeg krummede tæer et par gange, alene af den grund, at jeg selv blev mindet om alle de gode stunder, jeg havde på sommerens Roskilde. Nu sidder jeg på jobbe-di-job, som jeg ville kalde min arbejdsplads såfremt jeg var retarderet, og skal bruge tiden på et eller andet. Og så var det, at jeg røg forbi musik-listen på Roskilde-Festival.dk. The Cure, tjek. Og så skal jeg ellers have lyttet til noget ukendt musik.

I den forbindelse er jeg nu stødt på French Films fra Finland. Skulle vi ikke allesammen lige hive 20 minutter ud af musikkalenderen og få et nyt yndlingsband fra FINLAND?

Posted by and tagged as

Pingback: Pernille KBH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *