March 14, 2011 in Interviews

Fra Little Man Tate til Jon Windle

Jon Windle

Little Man Tate var et engelsk rockband, der eksisterede fra 2005-2009. Bandet fra Sheffield nåede at imponere med to studiealbums ‘About What You Know (2007)’ og ‘Nothing Worth Having Comes Easy (2008)’, hvor specielt debutalbummet gjorde stort indtryk på yours truly. Desværre stoppede Little Man Tate mens legen var god – i 2009 spillede de to udsolgte afskedskoncerter i hjembyen.

Heldigvis har forsanger Jon Windle fortsat sin karriere. Jon Windle udgav i efteråret sit første soloalbum, der på sin fine vis bærer arven fra Little Man Tate videre. Jon Windle er allerede i studiet igen, hvor han med sit nye band er i gang med at indspille endnu et album. Mr. Windle havde dog tid til at svare på et par spørgsmål, da Meantime bankede på e-mail indbakken.

Jon Windle har altså netop udgivet sit første album, men føler han, at han har bevæget sig væk fra den musik, der blev lavet i Little Man Tate (LMT)?

Jon: Til en hvis grad føler jeg, at jeg har bevæget mig væk som sangskriver. Albummet jeg er i gang med at indspille i øjeblikket et endnu et skridt væk, på trods af, at jeg er stålsat på at blive ved med at fortælle historier i sange på min egen måde – hvilket var præcis det samme jeg gjorde i LMT.

Hvordan har dine ‘gamle’ fans, der var med i LMT-tiden, taget imod det nye album? Giver de den stadig gas til koncerterne?

Jon: Den feedback, vi har fået indtil videre, har været helt fantastisk, både fra den gamle LMT-fanbase, men også fra de nye fans vi får. Koncerterne er mere tossede end nogensinde. Jeg elsker at spille og har altid været en perfomer med masser af energi, hvilket ser ud til at smitte af på publikum.

Der er gået et par år siden du (med LMT) spillede i Danmark sidst, får vi snart chancen for at se dig live igen?

Jon: Jeg var glad for at spille i Danmark, da jeg var i LMT og det ville være fantastisk at komme tilbage igen. Der foreligger ingen planer på nuværende tidspunkt, men vi ved jo aldrig, hvad fremtiden bringer!

Jon Windle – Step Out The Man

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *