September 1, 2011 in Nyheder

Catering i København

Der findes utroligt mange udbydere af catering i København. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvor man skal vælge at bestille mad til festen fra. Det er der nu kommet en ny hjemmeside, der gør op med. Siden hedder Dansk-Catering.dk og er bl.a. en guide til at bestille catering i København og andre byer. Så næste gang du skal have mad til festen i København, bør du taget forbi Dansk-Catering.dk og benytte deres service.

Det er nemlig såre simpelt: du skal give et par informationer, hvorefter du vil blive præsenteret for en række udbydere af catering i KBH. Der skal du vælge op til 3 udbydere, der derefter vil skræddersy et tilbud på festmad til dig ud fra de oplysninger du har givet. Det virker både, hvis du skal holde konfirmation, bryllup eller en hvilken som helst anden fest.

Særligt populær er catering og diner transportable altid i juletiden. Derfor er der også en speciel underside dedikeret til julefrokoster. Så når du har brug for catering til julefrokosten i København, så kig på Dansk-Catering.dk. Julefrokoster er altid en lykkelig begivenhed, hvor der bliver hygget igennem. Derfor skal der ikke gåes på kompromis med maden – så find den bedste udbyder af catering i København til julefrokosten.

 

Posted by and tagged as

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *