March 19, 2011 in Nyheder

Before udgiver livealbum

Before

Det danske post-punk band, Before, udgiver nu et live-album. Der er tale om optagelser fra en koncert d. 17. maj 1981 i Saltlageret i København. Before varmede op for det legendariske britiske band, New Order, der som Joy Division havde mistet forsanger Ian Curtis et år og en dag tidligere.

Before er et af de største danske post-punk bands nogensinde. Before blev startet i 1980 og udgav sit eneste album  ‘ A Wish Of Life’ i 1982. I mellemtiden blev Martin Hall udskiftet med Casper Blom, da Martin Hall ville videremed sin egen karriere. Særligt bandets live-optrædender har opnået en helt særlig kult-status. Det skyldes primært forsanger Fritz ‘Fatal’ Bonflis´ vilde sceneoptræden, der gik lige i hjertet på publikum. Fritz Fatal kunne, i Sid Vicious stil, finde på at skære sig selv i maven under koncerterne. Fatal kom direkte fra en tilværelse som ukendt musiker i Aalborg, og til København, hvor han meget utraditionelt, lynhurtigt blev en del af punk-miljøets inderkreds. Desværre fik Fritz Fatal problemer med at komme ned på jorden efter sine vilde sceneoptrædender, hvilket førte til et længerevarende heroinmisbrug.

Live-albummet fra den legendariske koncert i 1981 kommer til at vare omkring 30 minutter og kommer altså snart på gaden.

Link: Before på MySpace


Pingback: TT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *