September 1, 2011 in Nyheder

Beady Eye har nyt album i støbeskeen

Beady EyeDen karismatiske sanger, Liam Gallagher, og hans post-Oasis projekt Beady Eye er på vej med et nyt album, som derved bliver opfølger til førstealbummet ’Different Gear, Still Speeding’. Det afslører forsangeren selv med sin vanlige, hårdtslående stil til BBC 6Music: ”Vi har nok materiale til et nyt album, og det er hvad vi har tænkt os at lave, uanset om folk kan lide det eller ej.

Og de mange fans af Beady Eye kommer ikke til at vente forfærdeligt længe, før de kan lytte til tonerne af næste album, som der eftersigende var tænkt på allerede før det første album. Således oplyser Liam Gallagher, at albummet udgives allerede til sommeren 2012. Derefter er det planen, ifølge Liam at forsvinde fra rampelyset i noget tid, for så igen at udgive det tredje og fjerde album: ”I den ideelle verden vil det være perfekt”, udtaler han til BBC Newsbeat.

Kan man slet ikke få nok af Beady Eye er der mulighed for at opleve bandet live i Vega d. 16. oktober eller på deres nyligt offentliggjorte UK-tour. Ét er i hvert fald sikkert – vi har ikke hørt det sidste til Beady Eye og Liam Gallagher.

Posted by and tagged as

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *